Ce barbati pot purta intr-o prima data pentru a face impresia potrivita

Anonim

Știind ce poți purta într-o primă întâlnire poate fi o sarcină dificilă pentru băieți. Vrei ca data să plece de la gândirea rendez-vous că nu trebuie să schimbe nimic despre tine - haine incluse. Până la cea de-a treia dată, adică când cineva se află în spatele acelui păr perfect, o față bine îngrijită și un stil impecabil vor ieși cu siguranță. Și până atunci e prea târziu.

"Când vine vorba de a impresiona pe cineva într-o primă întâlnire, este foarte greu să concepem ce să purtăm", spune Dalton Graham, blogger de modă și fondator al The Tailored Man. "Există două posibile greșeli pe care le puteți face; unul nu se îmbracă suficient, iar celălalt este prea suprasolicitat. "

Consensul? Păstrați-o casual inteligent. "Apoi, adăugați o stropire a unui colonie care nu prea depășește puterea și vă aflați pe drum", întrerupe Graham.

Vă oferim tot sprijinul, aici sunt piesele cheie și sfaturile pentru ce să purtați la prima întâlnire. Greseste-te si te vei gasi un concurent rau in urmatorul sezon al "The Bachelorette".

Niciodată nu se potrivesc - & - Tie It.Banker Wanker

Da, bărbații arată ascuțit în costume. Dar, un costum și o cravată - mai ales dacă este vorba despre o cămașă de birou și o cravată - se pot simți înfundat și dă impresia că tocmai ați venit de la locul de muncă (și sunteți obsedat de carieră?), În loc să vă îmbraciți cum vă place, ca o reflectare a stilului vostru personal. În cele din urmă, obiectivul de pe noapte este să fie la petrecere a timpului liber sau cel puțin să pari că te distrezi, spune Dalton Graham, blogger de modă și fondator al The Tailored Man.

"Optați pentru curat și simplu", spune Graham. "Și să nu faceți greșeala de suprasolicitare".

Deci, dacă data este într-un restaurant fantezist sau în teatru, uitați-vă să vă despărțiți - un blazer ascuțit și un pantalon adaptat - eliberând cravata pentru noapte de la taxele de cămașă până luni dimineața. O dată este o afacere diferită.

Shirt Flirt

Un bărbat care poate tăia o siluetă impresionantă într-o cămașă cu buton - una dintre cele mai simple și totuși izbitoare obiecte de modă - merită a doua oară. De la Chambray la Paisley până la albul simplu, puteți juca cu siguranță în culori, texturi și printuri. Dar două lucruri sunt esențiale: potrivire și fabricație.

Asigurați-vă că este o cămașă subțire (niciodată slabă), pentru a vă îmbunătăți fiziologia, așezat pătrat pe umeri și draping natural în jos spre șolduri (lăsând suficient spațiu pentru pâlnia de dadbod care s-ar fi putut acumula în șederea dvs. unică). Apoi, trebuie să fie bumbac: respiră astfel încât să limiteze transpirațiile nervoase.

Cămașa de buton rezolvă, de asemenea, dilema de a nu se îmbrăca suficient, spune Graham, prinzând-o și evitând centura - curată și simplă. "O cămașă albă este o mustă. Pentru ceva extra, adăugați un pulover. "Sau jacheta bombardor, ajustând paleta de culori în consecință. Tonuri de lumină pentru nuanțe de zi, întunecate pentru datele de noapte.

Păstrează-l pe Em Keen, Jeans

Următoarea piesă din primul puzzle de îmbrăcăminte? "O pereche frumoasă de blugi sau pantaloni chino", spune Graham. Sau o combinație a celor două. Alegeți o pereche de blugi denim, dar într-un pantalon se potrivesc. Uită-te la o tăietură dreaptă: spațioasă în coapsă ca pantalonii, dar cu un picior conic din genunchi în jos. O ancorată tăiată este un aspect contemporan sau pur și simplu se rostogolește manșeta, ceea ce dă un contrast frumos în culoarea în care ai plecat pentru un denim întunecat, întunecat, cu interfață albă.

Un 10-12 oz. denimul este țesătura ideală: destul de greu pentru a drape lumina un pantalon, dar nu atât de greu încât este voluminos și rigid. Un jean de spălare ușoară, de epocă este o nuanță proaspătă pentru datele de vară și de zi, împerecherea oricăror culori denim pe care le alegeți cu o cămașă de bumbac - tee sau cu maneci lungi. Apoi, rotiți mânecile. Sprezzy, a făcut bine.

A incheia afacerea

Ceea ce ți-ai pus în picioare nu a fost niciodată atât de important. "Aceasta, desigur, depinde de locul în care se află prima dată", spune Graham. "Fie un cizme frumos alb curat, fie un clasic boot ca RM Williams chelsea."

Practic, pantoful tău are puterea de a da și de a lua departe de tinuta ta. Un aderent va îmbrăca formalitățile de separare sau o combinație de cămăși și pantaloni, în timp ce cizmele din piele sau un pantof rochie - de la călugăr la broșă derby - vor ridica natura relaxată a unui costum de jean, tricou și pulover.

Când selectați pantofii, respectați mai întâi codurile de îmbrăcăminte, care sunt legate de locul de desfășurare al acestei date. Urmați cu o estetică generală - potrivirea pantalonilor cu pantofii dvs. - și apoi mergeți pentru confort. Nu rupeți în pantofi noi de piele de la prima dată. Limpingul, din cauza blisterelor, nu este atractiv.

Un Smackeral din Köln

Vreți să vă amintiți pentru motivele corecte, nu? Nu fi tipul care se lasa la Aqua Di Gio inainte de intalnirea sa si se intreaba de ce nu se mai aude niciodata de la intalnire. Opt pentru un colin modern și adecvat, care va crea interes, dar nu va ataca nasul.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever