Ce să poarte la o nunta Indiferent de Codul de îmbrăcăminte poate fi

Anonim

Indiferent dacă sunteți la nuntă într-un castel francez glorios, o mică capelă englezească sau o grădină de vară, faceți un ghid de bază pentru toate tipurile de îmbrăcăminte de nuntă pentru bărbați. Este important să înțelegeți ce solicită invitația și să nu mergeți prea sus, nici prea răsuciți. Este o artă frumoasă. Ca să faci dragoste.

Urmați aceste reguli și veți căuta punct (și aderați la codul de îmbrăcăminte) fără a lovi mirele sau a atrage atenția de la mireasa roșie.

Negru Tie nunti

Tuxedo scorurile de top pentru sofisticare și clasă. În timp ce codurile de îmbrăcăminte de nuntă s-au înmuiat în severitate în timp, cravată negru este coloana vertebrală a îmbrăcămintei formale. Aceste zile, o nuntă formală va implica un tuxedo standard. Deci, iată cum să procedați corect:

Smoching

Tuxedo-ul standard implică o jachetă de cină neagră, realizată din lână de înaltă calitate, de înaltă calitate. Jacheta va avea un vârf sau un rever de șal, fără orificii, cu finisaj din satin sau grosgrain, adăugând un contrast subtil de luciu cu jacheta mată. Albastrul de la miezul nopții este o alternativă plăcută, în timp ce culorile mai îndrăznețe și amprentele pe bate pot fi adăugate în amestec, în special cu variante de material, cum ar fi catifea. Întotdeauna echilibrați jacheta îndrăzneață cu un pantalon negru.

Pantaloni Tuxedo

În mod tradițional, pantalonii au o bandă grosgrain în jos pentru a se potrivi cu mânerele. Evitați buclele de curea pe pantalonii dvs. și optați pentru un stil plat, așezat în sus pe talie.

Cămașa de masă

Partea frontală a cămășii poate fi simplă pentru un aspect mai curat, plisat dacă doriți ceva mai fantezist sau făcut dintr-o țesătură clasică Marcella pentru o atingere texturată care nu va depăși aspectul. Ca regulă de bază, întoarcerea gulerelor este mai bună pentru cravată neagră în vremurile moderne, cu excepția cazului în care este superformală. În cele din urmă, butoanele pot fi ascunse (o față de zbor) sau sunt afișate (o placă franceză).

Tuxedo Appropriate Shoes

Nu există prea multă libertate pentru culoarea pantofului pentru cravată neagră - negrul este cel mai bun. Pentru puristi, pompele cu un arc de satin sau de mătase de sus sunt pantofi clasici, dar sunt destul de rare în aceste zile. În schimb, optează pentru dantela din piele neagră (brevet, pentru o declarație de strălucire). Simplitatea este esențială aici, pentru a evita astfel găurile de pumn și pantofi de pantofi de piele, cum ar fi tălpile de contrast și călcâiele. Purtați catifea? Du-te papuci de catifea.

Accesorii

O cravată de cravată (fără cleme) este o opțiune superioară pentru cravată neagră clasică. Din nou, puristii se potrivesc cu satinul, catifea sau materialul de mătase al arcului la reverul sacoului. Atunci când purtați o vesta sau o bumbă, asigurați-vă că pliurile sunt orientate în sus. Finisați aspectul cu butoni de calitate și, dacă vreți să ieșiți în evidență, un buzunar pătrat, pin rever sau mătase eșarfă, acesta din urmă o atingere de iarna frumos.

Semințe de nuntă

Codul de îmbrăcăminte semi-formal este cea mai populară cerere de invitații de nuntă din zilele noastre. Și este cel mai sigur pariu dacă un cod nu este specificat deloc. Este mai relaxat decât cravata neagră, dar este departe de a fi casual. Dar trebuie avertizat: stilul nu trebuie să arate ca și cum ați ieșit la birou sau într-o audiere în instanță. Este o greșeală prea adesea făcută de bărbații care doresc sofisticare, dar se îndepărtează ca fiind înfundați și politicoși. Și uniginală.

costume

Un costum întunecat reprezintă temelia unui aspect semiformal. Două sau trei piese, alegerea ta. Negru, marină și gri de cărbune sunt toate opțiuni acceptabile, în special în timpul iernii. În timpul zilei și vară, se poate purta un costum mai ușor, atâta timp cât nu vă predați șosetele și cravată.

Tricouri

Urmați cu o culoare neutră solidă (alb, negru, gri, albastru), un model ușor (verificare pinstripe sau o fereastră ușoară) sau un jacquard demachiant (o țesătură țesută într-un motiv de model). Asigurați-vă că tricoul este clare, curat și presat - gulerul ascuțit, niciodată floppy.

Pantofi

Oxfords sunt alegerea goală pentru un ansamblu semiformal, iar pantofii pentru curele pot fi purtați pentru ceva mai îndrăzneț, lipind de nuanțe de maro sau negru. În cele din urmă, asigurați-vă că încălțămintea dvs. este curată, bine lustruită și căutați cel mai bine.

Accesorii

Prin lipirea pieselor semi-formale menționate mai sus, există acum un spațiu pentru o injecție de stil personal (amintiți-vă, fără stil de afaceri). Atingerile creative sunt binevenite, printre șosete, cravate și buzunare de buzunar. Când sunteți îndoieli, schimbați contrastul material ca o cravată tricotată sau călugăr de căprioară, în loc de o cravată modelată sau de un pantof colorat. Textura este subtilă, dar strălucitoare.

Cocktail Dress Nunta Cod

Amplasată între inteligentele casual și semi-formale este îmbrăcămintea cocktail. Pentru nunti, adaptati-l la sezon si ora din zi. Costumele din lână și materialele tweed mai grele sunt mai potrivite pentru iarnă, în timp ce costumele din bumbac, lenjeria de corp și chiar bumbacul se pot purta în timpul verii. Pentru nunțile de noapte, respectați culorile întunecate. Pentru timpul zilei, aventurați în culori luminoase, cum ar fi bejul, griul de fum și chiar albul sau smântâna.

Legate de : Cum să poarte alb
În legătură : Un ghid pentru a se potrivi țesăturilor

costume

Stick la două piese într-un vârf sau un rever notch și păstrați tăiat ascuțit și subțire. Culorile, marina și cărbunele sunt solide, dar puțin prea ușor. Pentru o alternativă, uitați-vă la nuanțe de pădure verde, burgundă și de pământ, cum ar fi cămilă, maro și bluze mai saturate. Sau un model de costume de bun gust: carouri, ferestre sau pinstripe sunt toate cocteiluri foarte acceptabile.

Tricouri

Mergând mai îndrăzneț pe costum, lipiți pe o cămașă colorată de bloc sau pe un print, dar numai dacă costumul este modelat. Căutați momente pentru a fi originale, dar niciodată la nivelul uite-la-mine.

Pantofi

Din nou, pantofi din piele intunecata iarna sau bronz vara. Luați în considerare loaferele inteligente dacă este și timpul zilei, lipsit de cusături de contrast și de înfrumusețare.

Accesorii

O cravată este încă o necesitate aici. Culoarea sau modelul sunt permise, dar păstrați-l clasic. Nu măriți cu costumul, cămașa și cravată - alegeți un loc pentru îndrăzneală și fixați-l. Accesați cu butoni, un ceas sau un buzunar pătrat.

Vară, tropicale sau insule nunți

Nunti de primavara si de vara, nunti in timpul zilei si nunti tinute in conditii de clima umeda necesita un cod de imbracaminte care este mult mai casual. Cu toate acestea, o mare parte din schimbare se întâmplă în materialul și structura costumului, mai degrabă decât stilul în sine:

costume

Un costum casual se va face din țesături cu o țesătură mai deschisă și mai multă textura. Gândiți-vă la bumbac și lenjerie. Cea mai obișnuită croire întruchipează jacheta nestructurată, fără tampoane umăr și fără căptușeală și o siluetă drapată. Mișcați și potriviți jacheta și pantalonii pentru o răsucire și mai obișnuită.

Tricouri

Îmbrățișați-vă ocazia să mergeți puțin mai tare. Chambray albastru și nuanțe pastelate solide sunt nuante de vară perfectă, atât lumină cât și respirabilă fiind bumbac. Culorile întunecate sunt încă aplicabile, dar sunt înclinate într-un paisley sau carouri, mai ales dacă doriți să vă îmbracați - elegant, un costum crem sau bej.

Pantofi

În cele din urmă, puteți pune colecția de încălțăminte la o bună utilizare. În acest moment, cele mai multe lucruri vor fi acceptabile, atâta timp cât încă arată ascuțite: oxfords, derbii, broguri, vârfuri de aripi, curele de călugări, loafers. Și sandale, dacă nu eo nuntă de plajă.

Accesorii

Purtați o cravată dacă doriți o ascensiune sofisticată pentru costumul de vară. Altfel, anulați butonul de sus sau două (nu mai, Fabio) cămășii tale. O nuntă de vară este atunci când vârfurile experimentelor auxiliare, scoateți un buzunar de buzunar, un ceas de dormit și chiar acele nuanțe stelare de sârmă - pur și simplu scoateți-le pentru fotografii.

(Inteligente) nunti ocazionale

Casual inteligent are un sens mai rafinat la o nuntă. Sartorially, aceasta înseamnă că vă puteți relaxa croitorie cât mai mult posibil, în timp ce încă căutați cu gîndire pune împreună. Optați pentru ceva confortabil și elegant, într-un sens retrogradat.

costume

E timpul să spargem culorile. Gândește-te pe Pitti Uomo, fără păuni. Puteți să vă lipiți de elementele de bază dacă doriți, dar o nunta inteligentă ocazională este, de asemenea, o oportunitate de bun venit pentru croitorie în culori îndrăznețe, precum și modele mai vizibile. Din nou, este foarte bine structurat sau nestructurat. Separații pot lucra și la acest nivel de informalitate și ar trebui să fie singura dată când culorile cu adevărat saturate (dincolo de albastru și verde) și luminile tipărite dure se separă. De exemplu, o blazeră galbenă sau o imprimare geometrică de verde verde ca o jachetă, nu una plină, ciudată, din două piese. Împingeți întotdeauna îndrăzneala cu așa ceva; crema, negru sau chinezii marinei o victorie sigură pentru casualul inteligent. Evitați denimul.

Tricouri

Creați-vă creativitatea. O cămașă simplă vă va servi bine, dar ceva puțin mai strălucitor este un mod răcoros pentru a amesteca o tinuta de nunta standard. Dacă mergeți pe traseul brazen, păstrați-vă accesoriile minime și gustoase pentru a le echilibra.

Pantofi

Pantofii dvs. ar trebui să rămână neutri, dar nu este nevoie ca ei să fie înfundați. Orice lucru de la un inteligent inteligent și în sus este o alegere potrivită atâta timp cât sunteți confortabil. Te simți super-jucăuș? Mergeți visiniu, marinar, mustar sau verde de măsline pentru o atingere de culoare.

Accesorii

Trebuie menținut un sentiment de echilibru. Individualitatea este încurajată - deci busta butoanele răcoritoare, pinul lapelului la fața locului și șosetele rapide. Asigurați-vă că o umbră sau un model de declarație într-o zonă este echilibrată prin reținere în altul. Și pierdeți cravata dacă pătratul pătrat face o apariție. Un șnur este un înlocuitor elegant și cu siguranță veți fi un individ cu acest aspect.

1/10

Semi formal / Cocktail

2/10

Cravată neagră

3/10

Nunta de vară

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene