Ce trebuie să mănânci pentru rezistență și rezistență superioare

Anonim

Nutriția este una dintre zonele cele mai complicate, confuze și chiar temute pentru ca oamenii să se adreseze atunci când urmăresc să-și îmbunătățească starea lor fizică și mentală - și cu toată onestitatea înțeleg total.

Atunci când aveți o sută de diete diferite, care sunt distruse zilnic, este greu să știți ce informații bune și ce nu. Există o mulțime de "experți" acolo - care își fac toate propriile "formule de succes".

Cu toate acestea, permiteți-mi să clarific ceva înainte de a continua - nu sunt nutriționist și nici nu mă consider expert - dar ceea ce pot spune fără echivoc este că am o experiență de mulți ani între o varietate de discipline diferite care au trebuie abordate toate nevoile specifice necesare.

De-a lungul anilor, m-am străduit să învăț cât mai mult posibil și prin încercări și erori, am descoperit ceea ce funcționează cel mai bine pentru mine, pentru a atinge performanțele fizice de vârf indiferent de ce este.

Cine sunt eu la sfat?

Un mic intro

Pentru cei care nu știu că trebuie să învăț să mănânc în mod corespunzător pentru următoarele discipline de-a lungul anilor:

  • Sportul profesional (Fotbal / Fotbal)
  • Gimnastică
  • Commando
  • Funcționar sportiv
  • Și cel mai recent, Ninja Warrior

După cum puteți vedea, fiecare disciplină necesită o abordare remarcabil de diferită față de nutriție, deoarece obiectivele fiecăruia sunt foarte, foarte diferite.

Ceea ce fac poate fi în conflict cu ceea ce faci sau ceea ce alții ți-au cerut să faci - și dacă este așa, nici o problemă. Suntem cu toții diferiți și toți trebuie să găsim ceea ce este cel mai potrivit pentru noi ca indivizi.

Dar, dacă există ceva diferit, vă încurajez să aflați mai multe despre el. Mama mi-a spus întotdeauna: "Nu vei regreta niciodată să te educi".

Iată secretele mele nutriționale pentru atingerea performanței fizice de vârf.

Păstrați densitatea nutritivă

Păstrați-l curat, natural și simplu

Mă concentrez asupra alimentelor bogate în nutrienți. Vă asigur că fiecare masă este alcătuită din carbohidrați, grăsimi și proteine ​​(adică "esențialele"), așa că am suficientă energie pentru antrenament. Ultimul lucru pe care vreau să-l fac este lupta împotriva unei bătălii, pentru că nu m-am consumat suficient de multă mâncare.

Carb It Up

Fără spagale aici

Înainte de antrenament, voi avea o cantitate puțin mai mare de carbohidrați, astfel încât depozitele mele de glicogen nu sunt epuizate. Această simplă hack-ul de sală de gimnastică îmi va permite să mă antrenez mai mult și mai greu.

Dacă v-ați simțit vreodată "epuizat" de-a lungul unui antrenament, acesta este un mod de a aborda acest lucru. Carbohidrații buni sunt alimente cum ar fi legumele, fructele precum merele și bananele și nucile (migdale, nuci), semințe (chia, semințe de dovleac) și cereale integrale (orez brun, ovăz).

Recuperare Drept

Cunoașteți pulberile voastre

Pun pariu că ai auzit de câteva ori. De fapt, acest principiu este cheia pe termen lung succesul și realizarea obiectivelor. După fiecare sesiune, îmi fac prima prioritate de a consuma câteva proteine ​​Performix pentru a ajuta la recuperare. Este foarte simplu - dar dacă nu realimentați, nu vă faceți nici un fel de favoruri.

Blend For Benefits

Tipul corect de grăsimi

Întotdeauna amestec avocado sau unt natural de arahide cu shake-urile mele. Acest lucru mă ajută să-mi furnizez grăsimi esențiale, post-antrenament. Deși grăsimile sunt digerate lent, ele se împerechează cu carbohidrații drept principala mea sursă de combustibil, pentru antrenamente de mare intensitate și / sau mai lungi, bazate pe rezistență.

Rămâneți consecvent

Mențineți disciplina

Uitați termenii obosiți de obiceiuri "dieta" și "sănătoase". Performanța fizică maximă este căutată, atinsă și realizată pe termen lung. Pentru că mâncarea dvs. vă susține acest lucru, trebuie să impuneți o schimbare a stilului de viață .

Refuz să cred că angajarea în metodele despre care se știe că vă îmbunătățește calitatea vieții este "prea greu" sau "nu a funcționat în trecut". Vorbesc zilnic cu membrii programului meu de lucru, care fac cursuri provocatoare și găsesc succese uimitoare. Totul este posibil.

The Right Mindset

Găsiți puterea interioară și continuați să o conduceți

"Secretul" meu este că nu există nici un secret. Păstrați lucrurile simple și eficiente. Nu există nici o pastilă miraculoasă sau o dietă nedescoperită pe care o am în posesia mea. Tot ce aveți nevoie sunt principiile corecte în vigoare și puterea de voință de ao aplica, până când devine normă.

Scott Evennett este un expert în sănătate, fitness și mentalitate care a servit în comandamentul australian de operații speciale (SOCOMD) ca comandant australian

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka