De ce aveți nevoie pentru a mânca grăsimi în scopul de a pierde în greutate

Anonim

Calitatea vieții noastre este determinată de calitatea gândurilor noastre, de modul în care alegem să ne alimenta corpul și de cât de bine ne mișcăm. Cu toate acestea, suntem o societate plină de negativitate, fast food și atitudini apatic.

Ca un fost soldat al Forțelor Speciale și acum avocat de fitness, încerc în mod constant să-i educ pe oameni cum să se ocupe corect de sănătatea lor fizică și psihică, dar singura întrebare pe care o primesc este "Scott, ce mănânc?"

Debunking Miturile

Spune ce e acum?

Pentru micul dejun în fiecare zi am 4 ouă, 2 bacon rasher, 1/2 avocado și o ceașcă de șofang - oh, și un espresso, desigur.

De ani de zile, industria alimentară a evitat să mănânce orice formă de grăsimi, împingând dieta cu conținut scăzut de grăsimi în fața noastră. Am mâncat carbohidrați fără grăsimi, care, la rândul nostru, ne-au făcut să fim mai foame și mai grei decât oricând. Ca națiune suntem în prezent cea mai grasă pe care am trăit-o vreodată și murim de boli legate de alimente. Renunțați la ascultarea industriei alimentare de miliarde de dolari și ascultați faptele pe care vi le voi da despre consumul unei diete bogate în grăsimi pentru pierderea în greutate și sănătatea generală și bunăstarea.

Dacă doriți să faceți performanțe la vârf, să aveți un fizic mărunțit și să aveți suficientă energie pentru a instrui casa, atunci este timpul să vă schimbați corpul de la folosirea carbohidraților drept combustibil într-o mașină de ardere a grăsimilor.

Grasimile imbunatateste sensibilitatea la insulina si accelereaza arderea grasimilor

Luptând cu grăsimea bună

Corpul tău necesită o cantitate decentă de grăsime pentru a rămâne slabă. Scăderea consumului de carbohidrați și înlocuirea acestuia cu grăsimi sănătoase pot îmbunătăți sensibilitatea la insulină, pot reduce inflamația și pot susține metabolismul.

Rolul primar al insulinei este de a regla nivelul de zahăr din sânge. Insulina acționează ca un întrerupător, după ce mănâncă în primele câteva ore, arziți carbohidrații pentru energie și stocați calorii suplimentare ca grăsimi. Când întrerupătorul este oprit și insulina este epuizată, începeți să ardeți grăsimea ca și combustibil.

Puneți pur și simplu, dacă păstrați nivelul scăzut de insulină, veți arde propriile grasimi ale corpului. De aceea, scoaterea carbohidraților cu conținut ridicat de grăsimi pentru o alternativă bogată în grăsimi înseamnă arderea accelerată a grăsimilor. Corpurile noastre nu au fost niciodată concepute să mănânce amidon sau zaharuri ridicate. Produsele din cereale și zahărurile concentrate au fost absente din nutriția umană.

Grăsime zdrobește poftele alimentare și umple-te pentru mai mult timp

Rămâi plin pentru mai mult timp

Nu este nimic mai rău decât să mănânci o dietă cu conținut scăzut de calorii, care te lasă foame tot timpul. Consumul de alimente bogate în grăsimi sănătoase vă va umple mai mult. Asociați-le cu o doză bună de proteine ​​și vă va reduce semnificativ foamea și pofta.

Insulina afectează foarte mult cât de flămânzi simțiți; determină foamea prin scăderea glicemiei. Atunci când obțineți prea multă insulină, zahărul din sânge scade și veți deveni foame. Acest lucru poate duce la consumarea multor alimente și a câștigului de greutate.

Când consumați alimente cum ar fi pâinea albă și cartofii, acestea vor crește nivelul zahărului din sânge cu o creștere a insulinei în câteva minute, astfel că expulzarea insulinei din depozite va duce la scăderea zahărului din sânge câteva ore mai târziu, determinând scăderea zahărului din sânge decât înainte de a mânca.

Acesta este momentul în care corpul dvs. începe să creadă că a rămas fără combustibil, dar insulina este încă suficientă pentru a vă împiedica să vă ardeți propria grasime. Rezultatul final este foamea și o dorință pentru mai mulți carbohidrați.

Grăsimi Balanțe Hormoni

Un aport echilibrat de grăsime poate face minuni

Estrogenul, testosteronul, adrenalina și insulina sunt masaje chimice extrem de importante care afectează multe aspecte ale sănătății tale generale. Sistemul endocrin funcționează împreună pentru a controla nivelul hormonilor care circulă în organism. Consumul unei varietăți de alimente bogate în acizi grași cu lanț scurt, mediu și lung este cheia pentru controlul hormonilor.

Organismul dvs. are nevoie de diferite tipuri de grăsimi pentru a crea hormoni, inclusiv grăsimi saturate și colesterol. Nu numai că aceste grăsimi esențiale sunt blocurile fundamentale ale producției hormonale, dar păstrează nivelurile inflamatorii scăzute, stimulează metabolismul și promovează scăderea în greutate și creșterea câștigului muscular.

La sfârșitul zilei, organismul se va adapta la sursa de combustibil pe care o are, nu există scădere a performanței dacă sunteți pe o dietă bogată în grăsimi în comparație cu o dietă bogată în carbohidrați. Orice ați putea să credeți că ați citit în trecut, faceți mai multe cercetări și aflați faptele. Am ales să mănânc o proporție mai mare din calorii mele din grăsimi pentru a mă ajuta să obțin o compoziție optimă a corpului și o adaptare metabolică pozitivă.

Nu numai că vă va ajuta să rămâneți slabi, va îmbunătăți sistemul imunitar, vă va menține oasele sănătoase, va asigura energie și integritate structurală pentru celule, va proteja ficatul și va spori utilizarea de către organism a acizilor grași esențiali. Nu v-ati pune la dispozitie Ferrari, asa ca de ce sa nu-i tratezi in acelasi fel?

Sănătoase grăsimi trebuie să mănânci

ce trebuie să știți despre consumul de grăsimi

Consumați grăsime în mod corect cu aceste alimente care sunt proiectate pentru a lucra cu corpul dumneavoastră.

 • Somon
 • Avocado
 • Ulei de cocos
 • Unt de unt
 • ouă
 • Slănină
 • Ton în ulei de măsline
 • Unt
 • Cacao și ciocolată fără zahăr
 • Conferință de cafea
 • Seminte de in
 • Lapte de nucă de cocos
 • Cremă
 • măsline
 • Puiul coapsei
 • Miel

Un cuvânt de avertizare.

Aveți grijă să nu creșteți grăsimile fără a scădea aportul de carbohidrați sau corpul dvs. va rula două surse de combustibil și acest lucru vă va face să câștigați în greutate.

Scott Evennett este un fost Commando australian și un expert în sănătate, fitness și mentalitate. Puteți găsi programele personalizate de nutriție prin site-ul său

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang