Puteți obține mai puternic și mai ușor prin șocul corpului, în conformitate cu un trainer personal

Anonim

Ei spun că rutina este principalul vinovat împotriva progresului. Ei bine, același lucru se poate spune despre călătoria dvs. de fitness. Faceți ceva de câteva ori și corpul dvs. se va condiționa de elemente.

În lumea sala de gimnastică, înseamnă că vă lăsăm să pierdeți timpul, energia și banii, alături de rezultate minime pe care să le arătați în cele din urmă. Câștigurile nu trebuie să fie atât de greu.

Astăzi vorbim despre necesitatea de a șoca corpul pentru a obține o forță reală în timp ce se sprijină - formarea în intervalul de intensitate mare (HIIT).

Experții spun că HIIT trebuie să fie o parte din programul tău dacă vrei să fii potrivit, spre deosebire de a te sprijini. Ajutându-ne cu faptele grele este Sam Wood, de 28, de către Sam Wood, un om care are o experiență de șaptesprezece ani în domeniul jocului de fitness.

De ce aveți nevoie pentru a vă șoc corpul pentru câștiguri

Raspunsul scurt: corpul este inteligent si functioneaza rapid si se adapteaza.

Teoria dovedită este că dacă nu șocați corpul și nu creați un răspuns, nu va exista nici o adaptare (progres, câștiguri etc.). HIIT oferă, de asemenea, un efect metabolic accelerat și după terminarea antrenamentului și acesta este un lucru bun.

"Dacă te duci pentru o alergare sau o plimbare sau o jogging, vei avea un metabolism ridicat în timp ce faci acel antrenament."

"Fiind un exercițiu de starea de echilibru, relativ repede, după ce ați terminat ritmul cardiac, revine în jos, la fel și rata metabolică. Înseamnă doar că arzi calorii și grăsimi la o stare normală, în timp ce dacă faceți o antrenament de mare intensitate, sunteți cu adevărat în afara zonei de confort și aveți un efect metabolic accelerat. "

Wood spune că, dacă faceți un antrenament HIIT dimineața, veți avea o rată metabolică ridicată pentru o majoritate, dacă nu toată ziua. Acest lucru este spre deosebire de o alergare sau o plimbare în cazul în care rata de metabolism a corpului dumneavoastră va reveni la starea de echilibru rapid.

Această jogging medie nu este de folos?

Exercițiile de intensitate scăzută au încă un loc în această lume, potrivit lui Wood.

"Trăim în această lume cu ritm rapid, în care oamenii doresc să bată pentru buzunarul lor. HIIT îți va da mai multă lovitură pentru dolar.

Ceea ce trebuie să luați în considerare, totuși, este cât de greu sunteți dispus să împingați corpul dumneavoastră pentru a vedea rezultatele într-un anumit interval de timp. În mod regulat împingerea în afara zonei dvs. de confort necesită o aptitudine mentală și o capacitate fizică pe care mulți oameni nu o au.

"Trebuie să fii suficient de durabil pentru ca activitatea HIIT să nu te rănească sau mai rău, să te întorce", explică Wood.

"HIIT îi sperie pe oameni, pentru că îi face pe oameni să creadă că este vorba de oameni foarte bine pregătiți, buni, acoperiți în mușchi, astfel de antrenamente".

Cursurile de intensitate ridicată trebuie să fie relativ la tine. Mai important, intensitatea ridicată este diferită de intensitatea ridicată a unui altul și este un punct care trebuie să fie îmbrățișat.

"Intensitatea ridicată nu trebuie să aibă un impact mare"

Iată sugestiile lui Wood pentru o sesiune de bază HIIT:

  • sprints
  • alpiniști
  • Aplicații militare
  • Bicicleta cu intervale crescânde
  • Burpees
  • Squat salturi
  • Cablurile de luptă

Cheia succesului cu o intensitate mare de antrenament este aceea de a fi urmat de o recuperare scurtă. Când începeți, este important să nu loviți HIIT într-o mulțime de sărituri și aterizări grele.

"Este vorba despre mai mulți mușchi care lucrați într-o mișcare. Grupurile mai mari de mușchi generează mai mult flux sanguin, ceea ce înseamnă că ritmul cardiac devine mai mare - intensitatea mai mare este egală cu un bang mai mare pentru buck dvs. ".

"Veți beneficia mai mult de o bruiaj, de un salt în picioare sau de un push-up în altceva mai mult decât o bruiaj curbată, destul de izolată".

"Este important să antrenezi corpul de sus, corpul inferior și miezul."

Dintr-o perspectivă cardio, Wood recomandă utilizarea unei motociclete Concept 2 sau a unui asalt. Aceste mașini vor face corpul dvs. superior și inferior să lucreze din greu împreună.

HIIT Training de forta: Obtinerea corecta

O vedeți în sala de gimnastică tot timpul și deseori vă lasă o întrebare. De unde știți că vă ridicați destul de greu sau că vă compromiteți formularul?

"Termenul de antrenament în greutate pe care trebuie să îl cunoașteți este o suprasolicitare progresivă", spune Wood.

"Încărcați progresiv mușchiul pentru a crea o adaptare. Cum stii daca esti in zona corecta sau in categoria de greutate se bazeaza pe acest punct - o forma buna printr-o gama completa de miscare la care rep range te vei lovi pe perete.

Când antrenezi forța:

  • Este ok pentru a lovi peretele într-o gamă de replici 3-5

Când se pregătește pentru hipertrofie sau creștere a mușchilor:

  • Este bine să loviți peretele oriunde de la 10 - 20 de repetări în funcție de exercițiu

Atunci când se antrenează pentru rezistență:

  • Doriți să atingeți peretele la 30 - 40 repetări (exerciții push-up sau exerciții ponderate pe corp)

Lemnul spune că dacă aveți consistența și intensitatea potrivită, puteți obține rezultate incredibile în mai puțin de 30 de minute pe zi.

"Dacă mergeți la sală de gimnastică de două ori pe săptămână, faceți sesiunile mai lungi. Dacă sunteți o persoană de 4, 5 sau 6 ori pe săptămână, puteți obține rezultate minunate dacă vă împingeți în mai puțin de 30 de minute pe zi.

Ca întotdeauna aceste practici lucrează numai cu o alimentație bună. În caz contrar, aceasta va nega tot munca voastră.

Ar trebui să faci HIIT zilnic?

Răspunsul scurt este că depinde de ceea ce încercați să obțineți.

"Daca incerci sa faci o multime de muschi, antrenamentul HIIT nu va face asta", spune Wood.

"Formarea HIIT este excelentă pentru a vă menține puternic, sănătos și menținerea unei mase musculare, fiind în același timp excelentă pentru fitness cardio".

"Dar dacă sunteți un tip slab, care vrea să pună pe piață 20 kg de mușchi, va trebui tot timpul să vă ocupați de greutatea volumului de greutate până când veți ajunge la acel moment în care corpul dvs. găsește un loc dulce la cât de sărac țesutul muscular pe care îl puteți menține. "

Deci, esența conceptului este simplă. Dacă sunteți un tip de zi cu zi care vrea doar să fie un pic mai puternic, un pic mai mic și mai subțire, atunci formarea HIIT este opțiunea potrivită.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor