Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Anonim

Dacă credeți că pielea clară este esențială pentru a deține străzile și rândurile din față ale săptămânii modei, este timpul să reevaluați. Acest sezon este despre pielea afectată, plină de cosuri, puncte negre și umflături. Sau cel puțin așa este, potrivit designerului malayez Moto Guo, care a debutat recent la Săptămâna modei pentru bărbați din acest an.

A fost descris de WWD ca fiind "nerd grooming", Moto Guo a trimis modele în jos pe pista în haine pastelate, aproape copilărești, asociate cu o piele destul de amețitoare și inflamată. Nici un cuvânt despre modul în care modelele au avut în mod natural acnee sau a fost o lucrare a unui artist de machiaj inteligent, dar dacă nu v-ați balansat deja pielea moale pentru bebelușul lui Brad Pitt, atunci toate visele dvs. adolescente se vor împlini cu această nouă tendință.

Moto Guo, modelele predispuse la pimp, nu au fost singurele în ruperea mucegaiului la săptămâna de modă a bărbaților din acest an. La începutul acestei luni, Instagram și-a făcut rolul de a face moda un pic mai incluziv cu inițiativa #RunwayForAll. Hashtag-ul împărtășește poveștile a 5 modele diferite, încercând să înceapă o discuție despre diversitate, sau lipsa acesteia, la modă. Deja, în acest an, se pare că este un impuls spre un model de bărbați mai atrăgător, care provoacă stereotipuri de gen atât de ferm înrădăcinate în anii precedenți.

(prin TIME)

1/5

2/5

3/5

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever